Davutoğlu: Bu gece insanlık için kapkara bir gece

İsrail ordusu, bu gece Gazze'de operasyonların genişleteceğini duyurmasının ardından Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu sosyal medyadan video paylaşarak Gazze'de yaşananlara tepki gösterdi. Davutoğlu, paylaşımına "Bu gece insanlık için kapkara bir gece. Bu gece Gazze'de katliam yapılırken susanlar, sakın yarın hamaset yapmaya kalkmasın! Gün susma günü değil, kalkın ayağa; Allah aşkına bu katliama dur deyin!" notunu düştü.

İsrail ordusu, bu gece Gazze'de operasyonların genişleteceğini duyurdu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile sosyal medya hesabından İsrail'in abluka altındaki Gazze'de yaşananlara tepki gösterdi. Davutoğlu, eşiyle çektiği videoyu paylaşarak "Bu gece insanlık için kapkara bir gece. Bu gece Gazze'de katliam yapılırken susanlar, sakın yarın hamaset yapmaya kalkmasın! Gün susma günü değil, kalkın ayağa; Allah aşkına bu katliama dur deyin!" notunu düştü.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Bu gece insanlık için kapkara bir gece. Bu gece Gazze'de katliam yapılırken susanlar, sakın yarın hamaset yapmaya kalkmasın! Gün susma günü değil, kalkın ayağa; Allah aşkına bu katliama dur deyin!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN