Davutoğlu, Konya'da taziye ziyaretinde bulundu

Davutoğlu, Konya'da taziye ziyaretinde bulundu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet Konya'da silahlı saldırıda öldürülen 7 kişinin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya'daki silahlı saldırıda öldürülen 7 kişinin yakınlarına taziye dileklerini iletti.

Merkez Karatay ilçesindeki Saraçoğlu Mahallesi'nde bulunan taziye evine gelen Davutoğlu, yakınlarını kaybeden aile üyelerini dinledi.

ziyaretleri.jpg

'ACINIZ ACIMIZDIR'

Davutoğlu, ailenin acılarını paylaşmaya geldiklerini belirterek, "Allah mekanlarını cennet eylesin. Biz sizin hep yanınızda olacağız. Bu olayın faillerinin en kısa sürede yakalanıp cezalandırılmasını istiyoruz. Acınız, acımızdır." dedi.

Aile yakınlarına başsağlığı dileyen Davutoğlu, sağduyu çağrısı yaptı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da beraberindeki partililerle aileye taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN