Davutoğlu: Vakit kaybetmeden kalıcı ateşkesin tesisi sağlanmalı

Davutoğlu: Vakit kaybetmeden kalıcı ateşkesin tesisi sağlanmalı

İsrail hükümeti, esir takası anlaşmasını ve geçici ateşkesi kabul ettiğini duyurdu. 4 günlük geçici ateşkesin ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Gazze’de geçici ateşkesin sağlanmasının önemli bir adım olduğunu belirten Davutoğlu, "İsrail’in katliamlarının durması için şimdi hiç vakit kaybetmeden kalıcı ateşkesin tesisi sağlanmalı." dedi.

İsrail hükümeti, esir takası anlaşmasını ve geçici ateşkesi kabul ettiğini duyurdu. Toplanan İsrail kabinesinin 4 günlük geçici ateşkesi onayladığı ve bunun Gazze'deki İsrailli esirlerin tümünün geri getirilmesi hedefinin ilk aşaması olduğu ifade edilen açıklamada, "50 rehinenin serbest bırakılması için çatışmalara ara verilmesinin öngörüldüğü" ifadesi yer aldı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçici ateşkes ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Davutoğlu, "Gazze’de geçici ateşkesin sağlanması önemli bir adım. Ancak İsrail’in katliamlarının durması için şimdi hiç vakit kaybetmeden kalıcı ateşkesin tesisi sağlanmalı." dedi.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Gazze’de geçici ateşkesin sağlanması önemli bir adım. Ancak İsrail’in katliamlarının durması için şimdi hiç vakit kaybetmeden kalıcı ateşkesin tesisi sağlanmalı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN