Davutoğlu'ndan altılı masa çıkışı: Meydanlarda destek istemek ağır bir bedeldir

Davutoğlu'ndan altılı masa çıkışı: Meydanlarda destek istemek ağır bir bedeldir

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, katıldığı bir programda altılı masa ile ilgili açıklamalarda bulundu. CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili konuşan Davutoğlu, "Meydanlarda meydan meydan gezip ona destek istemek 10 milletvekili ile ölçülmeyecek kadar ağır bir bedeldir." dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, KRT TV'de KARAR yazarı Elif Çakır ve gazeteci Hasan Basri Akdemir'in yerel seçime ilişkin sorularını yanıtladı. Altılı masa ile ilgili çıkışta bulunan Davutoğlu, "10 milletvekili ile ölçülmeyecek bir çapta fedakarlık yaptık. Meydanlarda meydan meydan gezip ona destek istemek 10 milletvekili ile ölçülmeyecek kadar ağır bir bedeldir. Nasıl protestolarla karşılaştığımızı, kitlelerden nasıl bir tepki aldığımızı ben bilirim." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"HESABI 28 MAYIS'TA KAPATTIK"

Biz o hesabı 28 Mayıs'ta kapattık. Açık hesap kalmadı. 28 Mayıs'ta bir çizgi çektik. 10 milletvekili ile ölçülmeyecek bir çapta fedakarlık yaptık. Diğer liderler kendi adına konuşsun. Sayın Kılıçdaroğlu ile 2 seçim kıran kırana mücadele etmiş ve ilk seçim sonrası hükümet kurabilseydik benim başbakan onun başbakan yardımcısı olacağı bir tablodan, onun cumhurbaşkanı benim yardımcısı olacağı bir tabloyu kabul edip meydanlarda meydan meydan gezip ona destek istemek 10 milletvekili ile ölçülmeyecek kadar ağır bir bedeldir. Nasıl protestolarla karşılaştığımızı, kitlelerden nasıl bir tepki aldığımızı ben bilirim. Muhafazakar kitleler CHP'ye oy vermez, gelin muhafazakar bir ittifak kuralım dedim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN