Davutoğlu'ndan Cüneyt Arkın paylaşımı

Davutoğlu'ndan Cüneyt Arkın paylaşımı

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Türk sinemasının usta isimlerinden Cüneyt Arkın'ın cenaze törenine katıldı. Davutoğlu, "Çocukluğumuzun, gençliğimizin kahramanı Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın'ı son yolculuğuna uğurladık." dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın'ın Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Davutoğlu, Arkın'ın cenaze töreniyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

fwgjoutxgaabkgz.jpg

Davutoğlu, "Bugün hepimiz biraz eksildik. Çocukluğumuzun, gençliğimizin kahramanı Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın'ı son yolculuğuna uğurladık. Ruhu şad, mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

fwgjos7xwaecyk2.jpg

"SADECE FİLMLERDE DEĞİL HAYATIYLA DA KAHRAMANLIK SERGİLEDİ"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, cenaze töreninde gazetecilere de açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, "İlkokul öğrencisiyken seyrettiğimi hatırlıyorum. Her şeyden önce bir neslin temsilcisiydi. Hafızalarda hiç silinmeyecek bir iz bıraktı. Hangi rolü üstlenirse üstlensin hep kahramandı. Sadece filmlerde değil hayatıyla da kahramanlık sergiledi. Allah rahmet eylesin" dedi.

whatsapp-image-2022-06-28-at-23aaa-09.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN