Davutoğlu'ndan Erdoğan'a ‘tokatçı’ yanıtı: İttifak üyelerinin tokalaşmama görüntülerini paylaştı

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Onlar, siyasi tarihimizin en büyük tokatçılığına imza atarak CHP'den 39 milletvekili kopardılar" sözlerine Cumhur İttifakı üyelerinin tokalaşmama görüntülerini paylaşarak cevap verdi. Davutoğlu, "Beraber ortaklık yaptığı DSP, Yeniden Refah Partisi, HÜDA PAR'ın sorması lazım, 'bizde mi tokatçıyız' diye." dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Toplam oyları yüzde 1'i dahi bulmayan tabela partilerinin sevincini anlıyoruz. Onlar, siyasi tarihimizin en büyük tokatçılığına imza atarak CHP'den 39 milletvekili kopardılar" sözlerine cevap verdi. Cumhur İttifakı üyelerinin tokalaşmama görüntülerini paylaşan Davutoğlu, "Beraber ortaklık yaptığı DSP, Yeniden Refah Partisi, HÜDA PAR'ın sorması lazım, 'bizde mi tokatçıyız' diye." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Beraber ortaklık yaptığı DSP, Yeniden Refah Partisi, HÜDA PAR'ın sorması lazım, bizde mi tokatçıyız diye. 1991 yılında Refah Partisi listesinden Adana adayı kimdi biliyor musunuz? Devlet Bahçeli'ydi. Yozgat adayı da Alparslan Türkeş'ti. Devlet Bahçeli'ye de mi tokatçı demiş oluyorsun? Tokatçılığı bu memleket sizden gördü. Millete dezenfektan satan bakan bu milletin parasını tokatladı. Türkiye'yi, İran'ı ve Amerika'yı aynı anda tokatlayan Rıza Sarraf sizin dostunuz. New York'ta sizi de tokatladı ve Amerikan mahkemelerinde Türkiye'nin dosyaları sürünüyor. Sezgin Baran Korkmaz kara para aklayıcısı. Amerikan maliyesinde bizi de tokatladı şimdi maliyelerde."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN