Davutoğlu'ndan HÜDA PAR'a yapılan saldırıya tepki: Bir an önce aydınlatılmalı

Davutoğlu'ndan HÜDA PAR'a yapılan saldırıya tepki: Bir an önce aydınlatılmalı

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından Adana'da HÜDA PAR İl Başkanlığına düzenlenen bıçaklı saldırıya ilişkin paylaşım yaptı. Saldırıyı lanetleyen Davutoğlu, başsağlığı dileyerek "Bu menfur saldırı bir an önce aydınlatılmalı." dedi.

Adana'da HÜDA PAR İl Başkanlığına düzenlenen bıçaklı saldırıda il sekreteri Sacit Pişkin hayatını kaybederken İl Başkanı Sayın Salih Demir ise yaralandı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından bıçaklı saldırıya ilişkin paylaşım yaptı. Saldırıyı lanetlediğini belirten Davutoğlu, "Bu menfur saldırı bir an önce aydınlatılmalı." dedi.

Davutoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"HÜDAPAR Adana İl Başkanlığına yapılan saldırıyı lanetliyorum. İbadet ettikleri sırada uğradıkları saldırı sonucu vefat eden İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralanan İl Başkanı Salih Demir’e acil şifa diliyorum. HÜDAPAR camiasına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu menfur saldırı bir an önce aydınlatılmalı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN