Davutoğlu'ndan iktidara infaz yasası tepkisi: Ne hakkınız var

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımında iktidara tepki gösterdi. İnfaz yasasını eleştiren Davutoğlu, 5 yılla 10 yıl arası cezanız varsa sadece 1 ay kapalı cezaevinde kalıyorsunuz. 10 yıldan sonra ceza alırsanız 3 ay yatarı var. Bu bataktan cesaret alanlar toplumu daha fazla hedef almaz mı?" dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımında infaz yasasını eleştirdi. "Ne hakkınız var?" başlığıyla paylaştığı videoda Davutoğlu, "5 yıla kadar bir cezanız varsa hiç yatmıyor direkt dışarı çıkıyorsunuz. 5 yılla 10 yıl arası cezanız varsa sadece 1 ay kapalı cezaevinde kalıyorsunuz. 10 yıldan sonra ceza alırsanız 3 ay yatarı var. Bu bataktan cesaret alanlar toplumu daha fazla hedef almaz mı?" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun konuşması şöyle;

"İktidarın bu 100 gününde ucube bir infaz yasasını milletin başına musallat ettiler. Eşkıya çeteleri şehre indi. Tehdit edilen esnaflar, gasp, haraç çeteleri... 'Ülke Teksas'a döndü' dedik diye bize kızıyorlar. 5 yıla kadar bir cezanız varsa hiç yatmıyor direkt dışarı çıkıyorsunuz. 5 yılla 10 yıl arası cezanız varsa sadece 1 ay kapalı cezaevinde kalıyorsunuz. 10 yıldan sonra ceza alırsanız 3 ay yatarı var. Bu bataktan cesaret alanlar toplumu daha fazla hedef almaz mı?

Erdoğan kendisine yönelik hakaret suçlarını bile affetmezken siz nasıl emeğini tasallutta bulunduğunuz bir halkın bir de ırzına, namusuna, canına, çoluğuna, çocuğuna, ekmeğine kan doğrayanlara, uyuşturucularla gencecik yavruların geleceğine kastedenlere nasıl bu hakkı tanıyabilirsiniz?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN