Davutoğlu'ndan İmamoğlu'na "hayırlı olsun" ziyareti

Davutoğlu'ndan İmamoğlu'na "hayırlı olsun" ziyareti

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, yerel seçimlerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Emirgan'daki Beyaz Köşkte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel seçimler sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Emirgan'daki Beyaz Köşkte bir ziyaret gerçekleştirerek tebriklerini iletti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni döneminde göreve başlayan Başkan Ekrem İmamoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ağırladı. Emirgan Korusu'nda yer alan tarihi Beyaz Köşk'te yapılan ziyaret, yerel seçimlerin ardından yapılan geleneksel "hayırlı olsun" ziyaretlerinden biri oldu.

basliksiz-4-001.jpg

Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmede, iki lider yerel yönetimler ve İstanbul'un geleceği üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin dostane bir atmosferde geçtiği belirtildi.

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, ziyaretin, yerel seçimler sonrası yapılan bir nezaket ziyareti olduğu ve iki liderin de İstanbul'a yönelik projeleri ve hedefleri hakkında görüş alışverişinde bulunduğu ifade edildi.

basliksiz-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN