Davutoğlu'ndan Srebrenitsa katliamı mesajı

Davutoğlu'ndan Srebrenitsa katliamı mesajı

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Srebrenitsa katliamının yıl dönümünde paylaştığı mesajında, "Katliamın yıl dönümünde, şehit kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Şehitlerimizi de, bu katliama seyirci kalanları da asla unutmayacağız" ifadelerini kaydetti.

Srebrenista Katliamı, 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Avrupa'da yaşanan en büyük insanlık trajedisi olarak nitelendiriliyor. Katliamın 28. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu zulmün ve soykırımın unutulmayacağına vurgu yaptı.

'YÜREĞİMİZDEKİ DİNMEYECEK SIZININ ADI'

Üzerinden tam 28 yıl geçen katliamın yıl dönümünde yaptığı paylaşımda Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, "Yüreğimizdeki dinmeyecek sızının adıdır Srebrenitsa. 28 yıl önce bugün Bosna’da insanlık katledildi. Katliamın yıl dönümünde, şehit kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Şehitlerimizi de, bu katliama seyirci kalanları da asla unutmayacağız. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN