Defacto devleşiyor! Ünlü marka o ülkenin başkentine mağaza açtı: Artık bir eli oraya uzanacak

Defacto devleşiyor! Ünlü marka o ülkenin başkentine mağaza açtı: Artık bir eli oraya uzanacak

Markalar arasında popüler bir yere sahip olan DeFacto, yurtdışı mağazalarına bir tanesini daha ekliyor. Ünlü markadan o ülkeye de mağaza haberi geldi. Bununla beraber o ülkedeki mağaza sayısı 3’e çıktı. İşte detaylar…

Hem yurtiçi hem yurtdışı mağazaları ile her geçen gün büyümeye devam eden DeFacto, Türk giyim ve moda sektörünün global bir alanda hizmet veresi adına yeni adımlar atmaya devam ediyor. Kurulduğu ilk günden beri ciddi bir talep gören marka Türkmenistan’da bir mağaza daha açmaya karar verdi.

yeni-proje-14.jpg

TAM 100 ÜLKEDE 100’DEN FAZLA ŞUBE

DeFacto, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta yeni mağazasını açıyor. Söz konusu bu şube 1046 metrekarelik bir alanda hizmet verecek. DeFacto yeni mağazasında da kadın, erkek, çocuk ve bebek kategorilerindeki giyimden aksesuara kadar binlerce ürünü Türkmenistanlılara sunacak.

yeni-proje-15.jpg

Kurulduğu günden bu yana Asya’dan Avrupa’ya 6 kıtada 100 ülkeye ulaşan DeFacto, yurt içi ve yurt dışı mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN