DEM Parti'nin Tunceli adayları belli oldu

DEM Parti'nin Tunceli adayları belli oldu

DEM Parti'nin Tunceli Belediyesi Eşbaşkan adayları bugün gerçekleştirilen ikinci tur ön seçiminin ardından Birsen Orhan ve Cevdet Konak oldu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Tunceli Belediyesi Eşbaşkan adaylarını belirlemek için dün gerçekleştirilen ön seçimin ardından erkek eşbaşkan aday adaylarının yüzde 50+1 oy oranı yakalayamaması nedeniyle seçim ikinci tura kaldı.

Duvar'dan Duygu Kıt'ın haberine göre, Tunceli’de DEM Parti'nin ikinci tur ön seçim programı bugün saat 10.00'da Grand Şaroğlu Otel’de gerçekleştirildi.

l.jpg

Yoğun katılımın olduğu ikinci günde eşbaşkan adaylığı için, aday adayları Cevdet Konak ve Uğur Beycan için oylama yapıldı. Çıkan sonuca göre Tunceli Belediyesi Eşbaşkanı Cevdet Konak oldu. Adaylar Birsen Orhan ve Cevdet Konak delegelere ve komisyona teşekkür ederek bir açıklamalarda bulundular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN