Demirtaş'tan gençlere seçim çağrısı

Demirtaş'tan gençlere seçim çağrısı

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri içine sayılı günler kaldı. Gençlere 'değişimin anahtarı sende' diyerek seslenen Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Yurt dışına gitme, sandığa git lütfen" çağrısında bulundu.

13. Cumhurbaşkanı'nın belirleneceği 14 Mayıs günü 4 cumhurbaşkanı adayının gireceği seçimlerde toplamda 60 milyon kişinin oy kullanacağı düşünülüyor.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, gençlere "sandığa git" çağrısı yaptı. Demirtaş, Twitter'dan yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Yurt dışına gitme genç arkadaşım, sandığa git lütfen. Çünkü değişim anahtarı sende. Bunu hırsızlar da biliyor ve sendeki o anahtarın peşindeler ama sen ne yapacağını bilirsin. Sana güveniyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN