Deniz otobüsünde çığlıklar yükseldi! Bursa-İstanbul seferinden korkutan görüntüler: Deniz otobüsü bir sağa bir sola yattı

Bursa-İstanbul seferinde deniz otobüsünde yolcuları korkutan anlar yaşandı. Deniz otobüsü bir sağa bir sola yatarken özellikle çocuklar korku dolu anlar yaşadı. Çığlıkların yükseldiği otobüste bazı yolcular ise diğer yolcuları “korkmayın” sözleriyle sakinleştirmeye çalıştı.

Bursa-İstanbul arasında sefer yapan bir deniz otobüsü denizde meydana gelen fırtınadan dolayı yolculara korku dolu dakikalar yaşattı. Şiddetli fırtına dolayısıyla uzun süre sallanan deniz otobüsü özellikle küçük yolcuları korkuturken çığlıkların yükselmesine yol açtı.

DENİZ OTOBÜSÜNDE KORKUTAN ANLAR

Mynet'te yer alan habere göre, denizdeki fırtına İstanbul-Bursa Seferi yapan deniz otobüsünü vurdu. Şiddetli fırtına Deniz otobüsünü bir sağa bir sola sallarken yolcu yapan vatandaşlar ise paniğe kapıldı. Özellikle de çocukların çığlıkları ve ağlamaları duyulurken bazı vatandaşlar ise serin kanlılıklarını koruyarak diğer yolcuların sakinleşmesine yardım etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN