DenizBank harcadıkça kazandırıyor! O harcamayı yapana 800 TL indirim fırsatı: Son tarih 15 Haziran

DenizBank harcadıkça kazandırıyor! O harcamayı yapana 800 TL indirim fırsatı: Son tarih 15 Haziran

DenizBank tarafından müşterilerine müjdeli haber geldi. İnternet sitesi üzerinden harcama yapan müşterilere dev kampanya başlatıldı. Kampanya dahilinde o harcamayı yapan kişilere 800 TL tutarında indirim fırsatı sunuyor. Başvuru için son tarih 15 Haziran olarak belirtildi. Peki, 800 TL indirim için gerekli şartlar nelerdir? İşte tüm detaylar...

HARCADIKÇA KAZANDIRAN KAMPANYA

DenizBank tarafından başlatılan kampanya ile birlikte müşterilerine müjdeyi verdi. Son yıllarda yükselen enflasyon ile birlikte artan hayat pahalılığı altında müşterilerini yükten kurtarmak adına dev kampanya başladı.

DenizBank web sitesi üzerinden duyurulan kampanya ile son başvuru tarihi paylaşıldı. 15 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacak olan proje ile İşletme Kart sahiplerine, o harcamayı yapmaları halinde 800 TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Son yıllarda yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı vatandaşın omuzundaki yükü azaltmayı hedefleyen DenizBank, vatandaşın alım gücüne destek olmayı hedefliyor. Bankalar tarafından sık sık sunulan kampanyalara DenizBank bir yenisini daha ekledi.

para-elden-ele-tl.webp

DENİZBANK'TAN 800 TL İNDİRİM

DenizBank tarafından başlatılan kampanya kapsamında detaylar paylaşıldı. Resmi web sitesi üzerinden paylaşılan detaylar ile birlikte İşletme Kart sahibi olan vatandaşlara Huawei Watch Ultimate alışverişi halinde indirim yapılıyor.

Alışveriş esnasında 800 TL tutarında indirimden faydalanabilirsiniz. Kampanyanın dahil olduğu tarih ise 15 Haziran 2023 olarak belirlendi. Ödemelerin, İşletme Kartı ile yapılması şartını sağlayan müşterilere 800 TL tutarında indirim yapılacaktır.

2-006.jpg

DENİZBANK İNDİRİMİ NASIL YAPILIR

DenizBank tarafından başlatılan kampanyadan faydalanmak için yapmanız gereken bazı işlemler bulunuyor. Kampanyadan faydalanmak için kampanya kodunu satın alma işlemi esnasında sepette yer alan ekrandaki kod bölümüne yazarak 800 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Detaylı bilgiler DenizBank resmî web sitesi üzerinden paylaşıldı.

Son zamanlarda artan maaliyetler ile birlikte DenizBank'tan o alışverişi yapacak olan müşterilerine 800 TL tutarında indirim yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN