Denizden çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Denizden çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler viral oldu. Yuvarlak pembe uçlu uzuvlarıyla dikkat çeken deniz canlısını gören kişiler, gerçek olduğuna inanmadı.

Bir sosyal medya hesabı üzerinde Twitter'dan paylaşılan görüntüler, sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde beş uzuvdan oluşan bir deniz yıldızı vardı.

Granüllü deniz yıldızı olarak isimlendirilen Choriaster deniz canlısında, standart yıldızlara kıyas ile kısa kolların tepesinde, yuvarlak pembe uçlar bulunuyor.

deniz-yildizi-facebook2.jpg

Daily Star’ın haberine göre, sosyal medyada ortaya çıkan bir fotoğrafta ise, bir insanın tuttuğu ve pembe uzuvları dikkat çeken yıldız, insanlarda şaşkınlığa sebep oldu. Deniz canlısının gerçek olduğuna inanmayan kullanıcılar da oldu.

Resmi adı Choriaster granulatus olan canlı, dünyanın dört bir yanında bulunan tropikal sularda 40 metreye kadar derinliklerde yaşar ve karın bölgesinde bulunan ağzını küçük omurgasızları avlamak için kullanır. Whatsthatfish’e göre, yıldız, eğer saldırıya uğrar ve hasar görürse yeni kollar geliştirebilir. Maksimum büyüme yarıçapı yaklaşık 27 cm olan hayvan, diğer deniz yıldızlarından çok daha büyüktür.

deniz-yildizi-facebook-16-9-1670057927.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN