Denizli'de festival alanında kavga: 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Denizli'de festival alanında kavga: 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Denizli'de gerçekleştirilen festivalin son gününde bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavgada bıçakla yaralanan 15 yaşındaki Enes Ş. kaldırıldığı hastaneye hayatını kaybetti. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen festivalin son gününde Buldan Caddesi ve Hal Sokak kesişimindeki lunaparkın yanında henüz bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı.

Kavganın büyümesiyle 15 yaşındaki Enes Ş. kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklandı.

7623260.jpg

KURTARILAMADI

Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ve Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Enes Ş.’yi bıçaklayıp olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN