Deprem kâhini mi deprem şarlatanı mı? O isimden yeni tahmin: Bu kez 5 bölgeyi şiddet vererek uyardı

Deprem kâhini mi deprem şarlatanı mı? O isimden yeni tahmin: Bu kez 5 bölgeyi şiddet vererek uyardı

Asrın felaketi olan Kahramanmaraş depremini nokta atışı tahmin eden ve tüm dikkatleri üzerine çeken Frank Hoogerbeets, yeni bir deprem uyarısında bulundu. Daha önce yaptığı uyarılarla Türkiye'nin gündemine oturan Hoogerbeets, 5 bölgeyi işaret ederek uyardı. Büyük deprem geliyor! O bölgelerde yaşayanlar dikkat. Çok şiddetli şekilde sallanacak. İşte deprem kahini Frank Hoogerbeets'ının korkutan deprem uyarısı...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde büyük yıkıma neden oldu. Asrın felaketinde 51 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken uzmanlardan uyarılar gelmeye devam diyor. Depremi önceden tahmin eden ve duyuran Frank Hoogerbeets, yeni bir paylaşımda bulundu. Beş bölgeyi işaret eden Hoogerbeets, o bölgelerde yaşayan vatandaşları uyardı. Büyük deprem kapıda! Deprem kahini mi deprem şarlatanı mı? İşte deprem riski bulunan o 5 bölge...

DEPREM KAHİNİNDEN KORKUTAN UYARI

11 ilde büyük yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremleri önceden tahmin eden Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeets'ten yeni bir uyarı geldi. Sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşan Hoogerbeets, "ABD'nin batısı, Himalayalar'ın batısı, İran, Endonezya-Pasifik ve Karayipler bölgelerinden birinde deprem olması muhtemel" ifadelerini kullandı.

hghghghg-27.jpg

7 VE 8 ŞİDDETİNDE DEPREM BEKLENİYOR

Geçtiğimiz günlerde yine önemli açıklamalarda bulunan Hoogerbeets, Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacağını belirterek büyük bir deprem oluşturacağını ifade etmişti. Hoogerbeets, paylaşımında "Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2'sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2'sinde 9 saat içerisinde Dünya'yı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak. Mart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6'nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7'nin çok üzerinde, 8'in çok üzerinde bir sismik olay olabilir." demişti.

hjjhjhj-3.jpg

DEPREM KAHİNİ Mİ DEPREM ŞARLATANI MI?

Hoogerbeets'tan açıklamalar gelmeye devam ederken deprem uzmanının bunları nasıl tahmin ettiği merak konusu oldu. Merak edilen soruyu cevaplayan araştırmacı, "Türk medyasının iddia ettiği gibi kahin ve peygamber değilim. Ve büyük depremler için asla kesin tarih vermedim. Yeryüzü ve gezegen pozisyonları arasındaki ilişkiler üzerine çalışan bir araştırmacıyım, bu amaçla özel bir yazılım geliştirdim." ifadelerini kullanmıştı. Öte yandan daha önceki tahminleri tutmayan Hoogerbeets'ta 'Deprem şarlatanı' denilmeye başlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN