Cumhurbaşkanı Erdoğan sunucuyu fena azarladı: Ya Orhan sen ne yapıyorsun?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı'nın liderleri Malatya’da deprem konutları temel atma törenine katıldı. Erdoğan'ın tören alanında sunucuya söyledikleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Erdoğan töreninde konuşma yapan sunucuyu "Çağırsana ya, ne duruyorsun. Ya Orhan sen ne yapıyorsun?" diyerek azarladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da deprem konutları temel atma törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anahtar teslimi için bir çifti davet etmesi için sunucuya söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Erdoğan'ın deprem konutları temel atma töreninde sunucuyu azarlaması dikkati çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli, HÜDA-PAR Lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, DSP Lideri Önder Aksakal, ve BBP Lideri Mustafa Destici, Malatya Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen, deprem konutları temel atma ile 1442 konut, 250 köy evi ve 47 dükkânın anahtar teslim törenine katıldı.

"ÇAĞIRSANA YA, NE DURUYORSUN"

Tören alanında bekleyen Erdoğan, anahtar teslimi için bir çifti davet etmesi için sunucuya seslendi. Sunucunun bir süre beklemesine sinirlenen Erdoğan, "Çağırsana ya, ne duruyorsun. Ya Orhan sen ne yapıyorsun?" dedi. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN