Depremi 3 gün önceden duyurmuştu! Frank Hoogerbeets o tarihler için korkutan uyarıyı yaptı!

Depremi 3 gün önceden duyurmuştu! Frank Hoogerbeets o tarihler için korkutan uyarıyı yaptı!

Türkiye'de meydana gelen depremi 3 gün önceden tahmin eden Frank Hoogerbeets yeni açıklamalarıyla herkesi korkuttu. Türkiye depreminin ardından dünyanın pek çok farklı noktasında yeni depremler meydana gelirken tüm dünya tetikte bekliyor. Frank Hoogerbeets yeni deprem için o tarihi işaret etti. İşte Frank Hoogerbeets’in o açıklamaları…

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremi önceden tahmin eden deprem kahini Frank Hoogerbeets yeni açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Dünyayı deprem korkusu sararken uzman isim de yeni depremler için o tarihi işaret etti. Sosyal medyadan video yayınlayarak son dakika açıklamasında Frank Hoogerbeets Mart ayının 3'üne ve 4'üne dikkat çekti.

SON DAKİKA UYARISI YAPTI

Yaptığı tahminler ile gündemde yer alan Frank Hoogerbeets, 6 Şubat 2023 tarihinde Türkiye'yi derinden sarsan depremi de 3 gün öncesinde açıkladı. Yeni depremler için Herkese uyaran Hoogerbeets, sosyal medya hesabı üzerinden yeni açıklamalarını duyurdu. Mart ayının ilk haftasının önemli olduğuna dikkat çeken uzman isim deprem görülebilecek illeri tek tek açıkladı.

frank-hoogerbeets-001.jpg


YENİ AYDA YENİ DEPREMLER


Mart ayına giriş yaptığımız bugünlerde vatandaşlar da diken üstünde oturuyor. Türkiye depreminin doğru tahmin etmesiyle uzunca süre gündemde yer alan Hoogerbeets, bu kez de Mart ayının ilk haftası için herkesi uyardı. Bu hafta Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin birbirine yaklaştığını açıklayan Hoogerbeets, bu olayın büyük depremleri de tetikleyebileceğini söyledi. Hoogerbeets, "Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2'sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2'sinde 9 saat içerisinde Dünya'yı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak." sözlerine dile getirdi.

deprem-fay-hatti.jpg

BÜYÜK DEPREM UYARISI YAPTI


Yeni depremler için uyarılarda bulunan Hoogerbeets, en az 8 şiddetinin üzerinde bir deprem meydana gelebileceğinin altını çizdi. Mart ayının 3'ü veya 4'ü için önemli uyarılarda bulunan Hoogerbeets, bu tarihte sismik olayların yaşanabileceğini ifade etti. Herkese Tedirgin eden açıklamalarının yanı sıra bu ay içerisinde 6 ya da 7 Mart gibi dolunayında görülebileceğini vurguladı. Yaptığı açıklamalarda herhangi bir abartı olmadığını ifade eden Hoogerbeets, korku yaratmaya çalışmadığını bunun bir uyarı olduğunu aktardı. Kritik gezegen geometrisinin sismik olayları tetikleyebileceğini açıklayan Hoogerbeets, bunun küçümsenmeyecek bir durum olduğunu söyledi.

hoogerbeets-tahmin-001.jpg

7 VE 8 ŞİDDETİNDE DEPREMLER YAŞANABİLİR


Konu hakkında açıklamalarına devam eden uzman isim Mart ayının ilk haftasını işaret ederek 6 büyüklüğünün çok üzerinde birden fazla sismik olay görülebileceğini vurguladı. Hoogerbeets, "Mart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6'nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7'nin çok üzerinde, 8'in çok üzerinde bir sismik olay olabilir." sözleri ile tüm dünyayı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN