Depremin 96. saatinde mucize

Depremin 96. saatinde mucize

Türkiye'yi sarsan felaketin büyük acılarının arasında mucize haberleri de geliyor. Malatya'da bir kadın depremin 96. saatinde evinin enkazından sağ kurtarıldı.

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli iki depremde can kayıpları artıyor. Son verilere göre yaşamını yitirenlerin sayısı 19 bine ulaştı. Enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları ise devam ediyor. Malatya'dan ise depremin 96. saatinde sevindiren bir haber geldi.

Yeşilyurt’ta görevli Elazığ AFAD Şubesi ekipleri, Temelli Caddesi’nde çöken Kilis Apartmanı’nın enkazından ses alınması üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmada Semra Fırat, 96’ncı saatte bulunduğu yerden kurtarıldı. 55 yaşındaki kadın, sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN