Dervişoğlu'ndan Suat Toktaş'ın tutuklanmasına tepki: Tüm Türk milletini ilgilendiriyor

Dervişoğlu'ndan Suat Toktaş'ın tutuklanmasına tepki: Tüm Türk milletini ilgilendiriyor

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, gazeteci Suat Toktaş’ın tutuklanmasına tepki göstererek, gazetecilere yönelik muamelenin sadece onları değil, tüm Türk milletini ilgilendirdiğini vurguladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, gazeteci Suat Toktaş'ın tutuklanmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Dervişoğlu, sergilenen tutumun tüm Türk milletine sergilendiğini söylerken, "Halk TV gazetecilere yapılan muamelenin muhatabı yalnızca onlar değil, milletimizin tamamıdır" dedi.

"Bu keyfiyet, hangi görüşten olursa olsun bütün vatandaşlarımıza gösterilen yargı sopasıdır." mesajını paylaşan İYİ Parti lideri, "Adalet bir gün herkese lazım olacak güven duygusun yaralamayın." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN