Dev yılan gece uyurken kafasından soktu! Sabah uyandığında korkunç manzarayı görünce dünyası başına yıkıldı: Soktuğu gibi..

Dev yılan gece uyurken kafasından soktu! Sabah uyandığında korkunç manzarayı görünce dünyası başına yıkıldı: Soktuğu gibi..

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Hava sıcaklıklarının hızla artmasıyla yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başladı. Kampa giden bir çift ise yaşadıkları karşısında küçük dilini yuttu. Dev yılan gece uyurken kafasından soktu! Sabah uyandığında korkunç manzarayı görünce dünyası başına yıkıldı. Dünyanın en zehirli yılanıymış!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Kampa giden genç çif, hayatının şokunu yaşadı. Dev yılan gece uyurken kafasından soktu! Sabah uyandığında korkunç manzarayı görünce dünyası başına yıkıldı. Dünyanın en zehirli yılanı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen son görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Dev yılan dehşet saçtı.

DEV YILAN GECE UYURKEN KAFASINDAN SOKTU!

Eşiyle birlikte kafa dinlemek için kamp yapmaya giden adam, bir gecede şok üstüne şok yaşadı. Uyurken çadırın fermuarını açık unutan adam, sabah kafasında bir yanma hissetti ancak aldırış etmedi. 56 yaşındaki Tony şunları söyledi: "Düşünmeme rağmen kapıyı açık bıraktık ve biraz daha esinti geldi. Başım çadırın girişine dönük uyuyordum." dedi.

hjhjhj-2023-06-27t132211-688.jpg

"ALDIRIŞ ETMEDEN UYKUYA GERİ DALDIM"

Kafasında yanma hissettiğini ancak aldırış etmediğini belirten adam, "O zamanlar bunun iyi bir fikir olmadığını düşündüm. Daha çok sivrisinekleri ve ürkütücü sürüngenleri düşünüyordum, ama açtığımızda, sıcak olduğu için esintiden memnun kaldım. Sabahın erken saatlerinde başımda bir yanma hissettim. Yarı uykuluydum ve onu ovuşturuyordum ve sonra tekrar uykuya daldım." dedi.

ghhghg-2023-06-27t132127-442.jpg

Sabah uyandığında kafasının şiştiğini fark eden Tony, hemen sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Sağlık görevlileri temizledi ve ona antibiyotik ve antihistaminik krem ​​verdiler. Tony'nin kafasında ağlayan bir yara bırakmanın yanı sıra, zehirli sıvı vücuduna girerken gözleri şişmeye başladı. Hastaneye kaldırılan adam tedavi altına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN