Yılanı eline alıp sevmek istedi... Yaptığı hareketle canından oluyordu! Genç kızın hazin sonu

Yılanı eline alıp sevmek istedi... Yaptığı hareketle canından oluyordu! Genç kızın hazin sonu

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamına dahil olmaya başladı. Arkadaşlarıyla birlikte dışarıya çıkan vahşi yaşam hayranı genç kız sokakta gördüğü yılanı eline alıp sevmeye başladı. Yılanla fotoğraf çekilmek isteyen kız öyle bir hareket yaptı ki canından oluyordu. Görüntüleri izleyince şaşkına döneceksiniz. Yaptığı hareketle canında oluyordu!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamına dahil oldu. Arkadaşlarıyla birlikte dolaşmaya çıkan genç kız sokakta gördüğü yılanı sevmek için kucağına aldı. Yılanı kucağına alan kız, fotoğraf çekilirken öyle bir hareket yaptı ki canından oluyordu. Dev yılan dehşet saçtı! Genç kızın hazin sonu...

ghghgh-2023-06-06t131935-910.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun şekilde takip edilmekte. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artarken paylaşılan son görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı.

YAPTIĞI HAREKETLE CANINDAN OLUYORDU

Yolda arkadaşlarıyla yürüyen genç kız sokak ortasında gördüğü yılanı kucağına alıp sevmeye başladı. Yılanla fotoğraf çektiren kız, bir anda yılanın saldırısına uğradı. Dev yılan kızı kolundan ısırdı ve kalktı. O saldırı sonrası kızın kolu hızla şişmeye başladı ve hastaneye kaldırıldı.

ghhggh-68.jpg

BİR ANDA KOLUNU ISIRDI

Yılanın bakır başlı bir yılan olduğu ve zehirli olduğu tespit edildi. Hastaneye kaldırılan genç kız panzehirle zehirlendi. Kızın ailesi ise ailelerin çocuklarını bu tarz hayvanlardan koruması gerektiğini ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

ghghgh-2023-06-06t131904-611.jpg

TÜM YILANLARDAN DAHA ZEHİRLİ

Tedavi sonrası kızın sağlığının iyi olduğu öğrenildi. National Geographic'e göre bakır başlı yılanlar, ABD'deki diğer tüm türlerden daha fazla zehirli yılan ısırıklarından sorumludur, ancak son 100 yılda bildirilen yalnızca bir avuç ölümle nadiren ölümcüldür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN