DEVA Partisi adaylarını açıklayacak

DEVA Partisi adaylarını açıklayacak

Yerel seçimlere kendi ismi ve logosu ile girme kararı alan DEVA Partisi, adaylarını açıklamaya devam ediyor. Yaklaşık iki hafta önce Diyarbakır, Gümüşhane dahil 51 İl, İlçe adayını açıklayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yarın daha fazla isim açıklayacağı öğrenildi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yarın saat 11.30’da Ankara Yenimahalle’deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde açıklayacağı adaylar arasında Büyükşehir, İl, İlçe ve belediyeler bulunduğu ve sayıları 70‘i bulan adayların yaşadıkları şehirlerde öne çıkan isimler oldukları gelen bilgiler arasında.

'İŞBİRLİĞİ BEKLEYECEK DURUMUMUZ YOK'

Ali Babacan, bu konuda daha önce şu açıklamayı yapmıştı:

“Prensip kararımız yerel seçimlere kendi adaylarımızla girmek ancak il ve ilçe teşkilatlarından işbirliği talebi gelirse bu talepleri istisna olarak değerlendirebiliriz çünkü istisnalar kaideyi bozmaz. Böyle bir talep olması durumunda da o partilerin genel merkezlerinin de bu işe sıcak bakıyor olması lazım. Bu bayağı zor bir şey arka arkaya birkaç tane yokuş var. İstisnai olarak olabilir fakat bizim işbirliği bekleyecek durumumuz yok.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN