DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir istifa etti

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir istifa etti

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir partisinden istifa etti. Aydemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Umarım hem DEVA Partisi hem de ülkemiz siyasi ortamı hedeflediğimiz liyakatın öncelendiği bir yönetim anlayışına kavuşur.'' ifadelerini kullandı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve TÜİK eski başkanı Birol Aydemir partisinden istifa ettiğini duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Aydemir, aylardır DEVA Partisi’nin kuruluş ilke ve değerlerini, program ve tüzüğünü, yönetim felsefesi ve uygulamalarını tekrar gözden geçirdiğini belirtti.

Aydemir, “Geldiğimiz noktada parti yönetimine ilişkin bazı uygulamaların partilerin anayasası olan tüzüğümüz çerçevesinde vücut bulan ilke ve değerlerimizle uyuşmadığını ve bu durumun parti yönetiminde dikkate değer bir rahatsızlığa yol açmadığını üzülerek müşahede ettim” dedi.

Aydemir'in açıklaması şöyle:

parti.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN