DEVA Partisi'nden 'vekil transferi' haberlerine yalanlama

DEVA Partisi'nden 'vekil transferi' haberlerine yalanlama

Seçime CHP listelerinden giren DEVA Partisi'nin Meclis'te grup kurmak için Demokrat Parti ve CHP'den vekil transferi yaptığı iddia edilmişti. DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vekil transferi gibi bir gündemlerinin olmadığını açıkladı. Şahin, "Bizim gündemimiz sadece ülkemizin ve milletimizin sorunlarının çözümüdür. Belli medya kuruluşları tarafından eş zamanlı başlatılan bu maksatlı ve yalana dayalı kampanyanın takdirini milletimize bırakıyoruz" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İdris Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; parti hakkında çıkan vekil transferi haberlerini yalanladı.

15 vekili olan DEVA Partisi'nin TBMM'de grup kurmak için yeterli sayı olan 20'ye ulaşabilmek için Demokrat Parti'den 3, CHP'den ise 2 vekil almak için görüşmelere başladığı öne sürülmüştü.

DEVA Partisi Sözcüsü Şahin, konuyu yalanlayarak bir paylaşımda bulundu.

Şahin'in ilgili paylaşımı şu şekilde:

"KAMUOYUNA DUYURU

Bazı medya organları tarafından DEVA Partisi ile ilgili ısrarla gündeme getirilen “Vekil transferi” haberleri açıkça yalandır.

DEVA Partisi’nin grup kurma amacıyla vekil transferi gibi bir gündemi yoktur.

Bizim gündemimiz sadece ülkemizin ve milletimizin sorunlarının çözümüdür.

Belli medya kuruluşları tarafından eş zamanlı başlatılan bu maksatlı ve yalana dayalı kampanyanın takdirini milletimize bırakıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN