Devlet hastanelerine çok sayıda kadın erkek personel alımı yapılacak! Başvuru ekranı açıldı: Yüksek maaş verilecek

Devlet hastanelerine çok sayıda kadın erkek personel alımı yapılacak! Başvuru ekranı açıldı: Yüksek maaş verilecek

Yeni bir istihdam fırsatı, hastane ortamında mesleğini icra etme arzusunda olanlar için duyuruldu. En son ulaşan bilgilere göre, devlet hastanesi KPSS puanı barajını aşan kadın ve erkek hastane personeli arayışında. Adaylar, dünkü tarihten itibaren başvurularını gerçekleştirebilirler! Genel başvuru koşulları ve detayları adaylar için belirtildi.

Yeni elde edilen bilgilere göre, Kırıkkale Üniversitesi Hastanesi çeşitli mevkiler ve kadrolar için kadın ve erkek personel kabul edecek. Başvuru yapmayı düşünenler için gerekli koşullar ve başvuru süreci detayları ile birlikte sunuldu.

Üniversite hastanesi, bünyesinde KPSS B grubu üzerinden personel kabul etmeyi planlıyor. Kabul edilecek meslek grupları şunlardır:

39 hemşire, 3 eczacı, 2 fizyoterapist, 2 psikolog, 3 ebe, 1 laborant, 5 diğer sağlık personeli, 1 temizlik hizmetleri personeli, 4 koruma güvenlik görevlisi dahil olmak üzere toplam 60 kişi kabul edilecektir.

BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

Hastane personeli kabulü için başvuru yapmak isteyenlerin merak ettiği başvuru koşulları nelerdir? Başvuru koşulları meslek gruplarına göre değişebilir. Adayların genelde taşıması gereken koşullar için BURAYA TIKLAYIN.

KPSS PUAN KRİTERİ GEÇERLİDİR

Kabuller için 2022 yılında yapılmış olan KPSS sınav puanının dikkate alınacağı belirtildi. Bazı kadrolar için minimum olarak 60, bazı meslekler için ise 70 puan şartı bulunmaktadır.

Başvuru yapmayı düşünenler için, başvuruların 5 Haziran'da başladığı ve 19 Haziran'a kadar süreceği belirtildi. Türkiye'nin 81 ilinden başvurular kabul edilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN