Yanlış park edilen TIR gencin hayatına mal oldu

Yanlış park edilen TIR gencin hayatına mal oldu

Gaziantep'te motosikletiyle seyir halinde olan Muhammet Önel ismindeki liseli genç, arıza yaptıktan sonra yol kenarına park eden TIR'a arkadan çarptı. Hastaneye kaldırılan genç 17 günlük yaşam savaşının ardından hayatını kaybetti.

Kaza, Beykent Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Muhammet Önel isimli genç, motosikleti ile seyri halindeyken, arıza nedeniyle hiçbir uyarı levhası koymadan yol kenarına park eden bir tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç, savrularak yere düştü ve ağır yaralandı.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından 18 yaşındaki genç, Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Devlet hastanesinde 15 gün tedavi gören Muhammet Önel, özel bir hastaneye sevk edildi fakat 2 gün sonra yaşam mücadelesine yenik düştü. 17 gün sonra hayatını kaybeden gencin cesedi, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İşlemin ardından liseli gencin babası ve amcası, cenazeyi teslim aldı. Cenazenin öğle saatlerinde Asri Mezarlık’ta defnedileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN