Dilan Polat’tan flaş paylaşım! Boşanacağı iddia edilmişti: Öyle bir şey yazdı ki…

Dilan Polat’tan flaş paylaşım! Boşanacağı iddia edilmişti: Öyle bir şey yazdı ki…

Eşi Engin Polat tarafından ihanete uğradığı iddia edilen Dilan Polat, manidar paylaşımlar yaparken, kendisi hakkına çıkan ihanet haberleri içinde dava açacağını duyurdu. Polat bu kez flaş bir paylaşım yaptı. Görenler ‘ Ne çabuk’ yorumları yağdırdı. Meğerse…

Gösterişli hayatıyla sosyal medyada dikkat çeken fenomen iş kadını Dilan Polat, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Paylaşımlarıyla sosyal medyada sürekli yer alan Polat, bu kez ihanet iddialarıyla gündeme geldi. Boşanacağı iddia edilen ünlü fenomen bu kez şaşırtan bir paylaşım yaptı.

BOŞANACAKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Eşi Engin Polat’ın kendisini aldattığı haberleriyle sosyal medyada gündem olan Dilan Polat, manidar paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı. Takvim’de yer alan habere göre; Ünlü fenomen Kısmetse Olur yarışmasının ünlü gelin adayı Melis Buse Betkayan’la aldatılmıştı. Eşi Engin Polat’ın gelin adayı ile mesajlaştığı iddia edildi.

img-3390.jpeg

GELİN ADAYINDAN ‘ TANIMIYORUM’ PAYLAŞIMI

Bu iddialar sonrası Melis Buse Betkayan bir paylaşım yaparak iddiaların doğru olmadığını, Engin Polat’ı tanımadığını belirtti. Dilan Polat ise manidar paylaşımlar yapmaya devam etti.

img-3393.jpeg

EŞİNDEN GÖSTERİŞLİ BARIŞMA PARTİSİ

Polat, daha sonra aldatılmadığını haberlerin yalan olduğunu duyurdu ve hemen hemen tüm haber sitelerinde iddia olarak verilen ihanet haberlerine maddi manevi tazminat davası açacağını duyurdu

Her evde sorun yaşandığını belirten Polat, kısa bir süre sonra eşinin sürprizi ile şaşkınlık yaşadı. Engin Polat eşine gösterişli barışma partisi yaparken, Polat da Twitter hesabından ‘Barıştığımıza göre kart limitini açar mısın?” paylaşımı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN