Disney yaptığına pişman olacak! Atatürk filminden rekor hasılat: Kazanılan para dudak uçuklattı

Disney yaptığına pişman olacak! Atatürk filminden rekor hasılat: Kazanılan para dudak uçuklattı

Vizyona girmesiyle büyük dikkat çeken "Atatürk" filminden rekor hasılat geldi! Disney'i pişman ettiren hasılatla beraber, kazanılan tutar dudak uçuklattı. Seyirci akınına uğrayan filmden ne kadar hasılat geldi? İşte tüm detaylar...

Atatürk dizisinden gelen hasılatı gören Disney pişman olacak. Geçtiğimiz günlerde sinema ekranlarında yenini alan filmden rekor hasılat geldi. Kazanılan miktarı görenlerin dudağı uçukluyor. İşte filmden gelen hasılat...

DİSNEY PİŞMAN OLACAK

Ülkemizde büyük bir tartışmayı alevlendiren "Atatürk" dizisi sinema ekranlarında yerini aldı. Atatürk 1881 - 1919 sinema projesi ilk olarak internet üzerinden yayınlanacağı belirtilmişti. Bazı sebepler öne çıkartılarak diziden iki ayrı filme çevrildi. Hiçbir şekilde ilgi kaybına uğramayan filmin hasılatı paylaşıldı.

s-82ac45bf9f7ca891cfee48d4c1aed5a9749a4757.webp

3 KASIM'DA GÖSTERİME GİRDİ

Disney tarafından alınan radikal kararın ardından tüm ülke tepki gösterdi. kararın ardından binlerce Türk kullanıcı boykot amaçlı üyeliğini iptal ederken, iki ayrı film olarak sinemalarda ve televizyonda yerini alacağı paylaşıldı. Film 3 Kasım'da gösterime girerken, seyirci sayısı ve elde edilen hasılat sayısı açıklandı.

İZLEYİCİ VE HASILAT VERİLERİ

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre ilk filmde toplam hasılat şu şekilde oldu;

  • Toplam izleyici: 1 milyon 608 bin 483
  • Toplam hasılat: 176 milyon 713 bin 254 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN