Diyarbakır'da erkek vahşeti! Boşandıktan 1 saat sonra katletti

Diyarbakır'da erkek vahşeti! Boşandıktan 1 saat sonra katletti

Türkiye'nin toplumsal sorunu haline gelen erkek şiddetine bir yenisi daha eklendi. Diyarbakır'da takip ettiği Sevda Meşe’yi ve yanındaki bir kişiyi öldüren Adem M. saklandığı adreste kıskıvrak yakalandı. Saldırgan Adem Meşe’nin, Sevda Meşe ile anlaşmalı olarak boşandıktan tam 1 saat sonra katliam yaptığı ortaya çıktı.

Akılalmaz olay, 1 Nisan’da öğle saatlerinde Kaynartepe Mahallesi 212’inci Sokak’ta 2 katlı evin girişinde meydana geldi. Adem Meşe, aile mahkemesinde görülen boşanma davasının ardından Sevda Meşe ile yanındaki kişiyi takip etti.

Adem Meşe, 212’nci sokakta bulunan eve girmek üzere olan Sevda Meşe ile yanındaki kişinin etrafını sardı, başlarına tabanca ile ateş etti. Adem Meşe olay yerinden kaçtı.

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Sevda Meşe ve Mehmet Sadıç’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

yeni-proje-2-002.jpg

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Adem Meşe’nin yakalanması için çalışma başattı. Adem Meşe’nin kent merkezindeki bir evde saklandığı belirlendi.

yeni-proje-3-002.jpg

Meşe, adrese düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Meşe’nin 1 Nisan’daki mahkemede Sevda Meşe’den anlaşmalı olarak boşandığı ve cinayetleri de 1 saat sonra işlediği ortaya çıktı.

yeni-proje-4-002.jpg

Adem Meşe’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN