DMM'den açıklama geldi: 'Akrabalarınızı e-Devlet üzerinden akrabalıktan çıkarabilirsiniz' iddiası

DMM'den açıklama geldi: 'Akrabalarınızı e-Devlet üzerinden akrabalıktan çıkarabilirsiniz' iddiası

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), e-Devlet'te "Akraba İlişiği Kesme İşlemleri" gibi bir hizmetin bulunmadığını ve bu iddianın asılsız olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), sosyal medyada yayılan "Akrabalarınızı, e-Devlet üzerinden akrabalıktan çıkarabilirsiniz" iddiasını yalanladı. DMM, X hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dijital platformu e-Devlet Kapısı'nda "Akraba İlişiği Kesme İşlemleri" adında bir hizmetin bulunmadığını belirtti.

Açıklamada, "Bahsi geçen iddialara dayanak olarak gösterilen ekran görüntüleri, e-Devlet Kapısı'ndaki herhangi bir hizmete ait değildir. Bu görüntüler, dijital ortamda manipülasyon amaçlı hazırlanmıştır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN