Doğa tehdit altında! Burdur Gölü kenarına hafriyat ve atık döküldü

Doğa tehdit altında! Burdur Gölü kenarına hafriyat ve atık döküldü

Salda Gölü'nün çevresine kara asfalt dökülürken, bu kez de Burdur Gölü'nün çevresine atık bırakıldı. Burdur Gölü'nün kenarına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından hafriyat ve çeşitli atıkların bırakıldığı görüldü.

Son yıllarda yaşanan kuraklık nedeniyle hızla kuruyan Burdur Gölü, son dönemde hafriyat ve atık tehdidiyle karşı karşıya bırakıldı.

Burdur Gölü kenarına hafriyat ve atık döküldü

Geçen sene temmuz, eylül ve aralık aylarında inşaat molozu ve mermer atıkları dökülen Burdur Gölü'nün kenarına bu kez hafriyat toprağı döküldüğü ileri sürüldü.

Karakent köyü yakınlarındaki Burdur Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'na dökülen hafriyat ve atıklar, çevre kirliliğe neden oluyor.

Suya yaklaşık 100 metre mesafeye hafriyat ve atıkları döken kişi ya da kişilerin tespiti için çalışma başlatıldı. Öte yandan daha önce dökülen atıklarla ilgili yapılan çalışmalardan sonuç elde edilemediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN