Doğalgaz faturalarını kabartacak soğuklar geliyor! Meteoroloji uzmanı uyardı: Dehşet soğuklar birikecek

Doğalgaz faturalarını kabartacak soğuklar geliyor! Meteoroloji uzmanı uyardı: Dehşet soğuklar birikecek

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’den önemli bir hava durumu uyarısı geldi. Ökten şiddetli soğukların yolda olduğunu söyleyerek uyardı! Doğalgaz faturalarını kabartacak soğuklar geliyor! Kömür, odun ne varsa toplayın...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, önemli bir meteorolojik olaya dikkat çekti. Ökten paylaşımında şiddetli soğuklar beklendiğini dile getirdi.

DEHŞET SOĞUKLAR BİRİKECEK

Ökten'in açıklamasına göre, ani stratosferik ısınma gerçekleşecek ve kutbun üzerine yüksek basınç gelecek. Ökten’in verdiği bilgilere göre bu durum, kutuptan gelen soğuk hava kütlesini uzaklaştırarak, stratosferdeki soğukları da yere indirecek.

Meteoroloji uzmanı Ökten'in verdiği bilgilere göre, Rusya üzerinde önümüzdeki haftalarda şiddetli soğukların birikmesi bekleniyor.

Ökten paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Ani stratosferik ısınma yolda. Yani kutbun üzerine yüksek basınç gelecek ve soğukları kutuptan kovacak. Aynı zamanda bu kovuş esnasında Stratosfer'deki soğukları da yere indirecek. Rusya üzerinde önümüzdeki haftalarda dehşet soğukların birikmesini bekliyorum...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN