Doğalgazda inanılmaz kampanya! Yüzde 20 destek sağlanacak! Nisan’da faturasını ödeyene 300 TL iade!

Doğalgazda inanılmaz kampanya! Yüzde 20 destek sağlanacak! Nisan’da faturasını ödeyene 300 TL iade!

Nisan ayında doğalgaz faturalarında indirimin keyfini çıkarın. Doğalgaz faturaları için yapılan kampanyalar dikkat çekerken ilk doğalgaz faturasından %20 indirim sağlayabileceğiniz belirtildi. İşte doğalgaz faturası indirim kampanyası detayları…

Birçok banka ve kurum tarafından yapılan kampanyalar dikkat çekerken bu kez de doğalgaz faturaları için önemli bir duyuru yapıldı. Bütçesini düşünen vatandaşlar için yeni kampanyanın detayları paylaşılırken %20 indirim sağlanabileceği belirtildi. Mobil müşterilere özel fırsatlar tanınırken 15 Nisan'a kadar Garanti BBVA Mobil uygulama müşterisi olanlara 15 Mayıs 2023 tarihine kadar ilk ve tek doğalgaz faturasından indirim sağlanacağı belirtildi. İşte doğalgaz faturası indirim kampanyası detayları…

DOĞALGAZ FATURALARINDA %20 İNDİRİM

Garanti BBVA Mobil müşterisi olanlara özel sunulan kampanya kapsamında bankaya gitmeye gerek kalmadan müşteri olunabileceği belirtildi. Kampanyadan ilk kez müşteri olacak kişilerin yararlanabileceği belirtilirken mobil uygulamayı cep telefonuna indirdikten sonra görüntülü görüşme yapar kolay müşteri olabilirsiniz. Hesap açılışını tamamlanması ile birlikte 15 Mayıs 2023 tarihine kadar vadesiz hesap ya da kredi kartından yapılacak doğalgaz ödemelerinde indirimin tadını çıkarabilirsiniz.

garanti-bbva.jpg

Doğalgaz faturası için otomatik ödeme talimatı veren kişilerin kampanyadan yararlanabileceği belirtildi. Mobil uygulama üzerinden doğalgaz faturasını ödeyen müşteriler kampanyadan yararlanabilir. İlk faturaların %20'si Garanti BBVA kredi kartına ödül olarak geri yatırılır. Kazanılan geri yüklemeler 15 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılan işlemlerde geçerli olacak.

DOĞALGAZ FATURA İADESİ NASIL YAPILIR?


Garanti Bankası tarafından sağlanan indirim kampanyası ile birlikte En fazla 300 TL'ye kadar geri ödeme yapılacağı belirtildi. Kazanılan ödülün vadesiz TL hesabına 2 ay boyunca her ayın 3. haftasında yatırılacağı aktarıldı. Kredi kartı üzerinden yapılan ödemelerde ise kazanılan tutar fatura ödemesinde kesilirken ilk ya da 2. ekstreye yansıtılır.

fatura-zam.jpg

Garanti BBVA ile ilk defa müşteri olacak kişilerin yararlanabilecek kampanyadan Garanti BBVA çalışanları yararlanamaz. Ödemeler ise TL mevduat hesabı ya da Garanti BBVA kredi kartına yatırılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN