Dolandırıcılara inanan vatandaş, 1,5 milyon TL'yi poşete doldurup verdi! Yaşlı kadını otoparka çağırdılar

Dolandırıcılara inanan vatandaş, 1,5 milyon TL'yi poşete doldurup verdi! Yaşlı kadını otoparka çağırdılar

Kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıların ağına düşen 70 yaşındaki vatandaş, 1,5 milyon TL dolandırıldı. İşte detaylar...

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Ethem Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki S.K.'yı arayan dolandırıcılar kendilerini polis olarak tanıttı.

"Adınız 50 kişinin olduğu dolandırıcı listesinde yer alıyor. Evde bulunan altınlar ile parayı getirmeniz gerekiyor" diyerek S.K.'yı ağlarına düşüren dolandırıcılar, evinde bulunan dolar ve nakit paraları kendilerine getirmesini istedi.

1,5 MİLYON TL DOLANDIRICILARA VERDİ

Bunun üzerine yaklaşık 1,5 milyon TL değerinde altın, nakit para ve dolarları alan S.K., Taşköprü Devlet Hastanesi otoparkına getirerek dolandırıcılara teslim etti.

Bir süre sonra dolandırıldığını fark eden S.K., durumu polis ekiplerine bildirdi. Dolandırıcıların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN