Doların sonu geldi! Selçuk Geçer'den, hükümetten dolar hamlesi geliyor uyarısı! Eğer bu olursa yatırımcı bitecek

Doların sonu geldi! Selçuk Geçer'den, hükümetten dolar hamlesi geliyor uyarısı! Eğer bu olursa yatırımcı bitecek

Dolar biriktirenlere kötü haber! Doların sonu geldi! Ünlü ekonomist duyurdu! Selçuk Geçer'den, hükümetten dolar hamlesi geliyor uyarısı! Yatırımcıyı bitiren hamle! Eğer bu olursa yatırımcı bitecek...

Türkiye'nin ses getiren ünlü ekonomisti Selçuk Geçer, açıklamalarıyla dikkat çekti. Geçer, hükümetin dolar kuru üzerinde etkili olabilmek ve ekonomik istikrarı sağlamak amacıyla yeni bir plan üzerinde çalıştığını belirtti.

DOLAR SAHİPLERİNİ TEDİRGİN EDEN GELİŞME

dolar20.webp

Geçer'in paylaştığı bilgilere göre, hükümetin döviz kuru üzerinde yapmayı düşündüğü hamleler, dolar sahiplerini tedirgin edebilir. Özellikle döviz hesabı bulunan vatandaşlar için bu planın önemli sonuçları olabilir.

YENİ VERGİ PLANLAMASI

dolar.webp

Geçer'in ifadelerine göre, hükümet bankada döviz hesabı bulunanlar için yeni bir vergi planlaması düşünüyor. Bu durum, döviz sahipleri üzerinde ek bir mali yük oluşturabilir. Ek vergi gelme ihtimalini değerlendiren Geçer, bu durumun kayıt dışı ekonomiyi artırabileceğine dikkat çekiyor. Vatandaşların paralarını bankadan çekip yastık altına koymasıyla beraber, piyasa ile banka arasındaki makasın açılmasının muhtemel olduğunu belirtti..

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN