DSİ ve EGM düğmeye bastı! Farklı kadrolarda birçok personel alınacak! Hem de KPSS şartı yok

DSİ ve EGM düğmeye bastı! Farklı kadrolarda birçok personel alınacak! Hem de KPSS şartı yok

Devlet Su İşleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. DSİ ve EGM farklı kadrolarda personel alımları için başvuru detaylarını açıkladı. Başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı merak edilirken detaylarda tek tek açıklandı. İşte personel başvuru detayları…

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürü Polisevi ve Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından personel alımı yapılacak aktarıldı. Farklı kadrolarda KPSS şartsız yapılacak personel alımları için başvuru detayları ve başvuru tarihleri belli oldu. İşte personel başvuru detayları…

DSİ VE EGM PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI

1 Nisan 2024 tarihinde yayınlanan ilanlar doğrultusunda son başvuru tarihinin 5 Nisan 2024 olduğu belirtildi. Başvuruların ALO 170 ya da İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılabilecek belirtildi.

dsi-personel.jpg

DSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü bünyesinde 4 beden işçisi alımı yapılacağı belirtilirken 3 kişinin DSİ 8. Bölge Müdürlüğü Erzurum'da istihdam edileceği aktarılırken bir kişinin ise 82. Şube Müdürlüğü Erzincan'da istihdam edileceği belirtildi.

18-40 yaş aralığında ilköğretim, ortaöğretim mezunlarının ilana başvuruda bulunabileceği aktarıldı. İlana yalnızca eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan adayların başvuru yapabileceği aktarıldı.

egm-personel.jpg

EGM BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Tekirdağ Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü kapsamında gerçekleştirilecek personel alımları için detaylar belli oldu. Polisevi Büro Amirliği kapsamında temizlik görevlisi kat hizmet Elemanı Alımı yapılacağı aktarıldı.

Başvurular kapsamında adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 30 yaşından gün almamış olması, en az ortaokul en fazla lise mezunu olması şartları istenirken Çerkezköy sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartı isteniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN