Düğünde damada öyle bir şey taktılar ki… Bi de kurdele bağlamışlar! Altın, para devri bitti

Düğünde damada öyle bir şey taktılar ki… Bi de kurdele bağlamışlar! Altın, para devri bitti

Düğünde takılan takılara bir yenisi daha eklendi! Ne altın taktılar, ne de para... Damada takılan şey görenleri hayrete düşürdü. Bir dek kurdele bağlayıp...

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gerçekleşen bir düğün, sıradışı bir hediye ile konuşulmaya başlandı. TIR şoförü Sefa Aksoy'un özel gününde, arkadaşları tarafından takılan bu ilginç takı, davetlileri şaşırttı. Altın veya nakit para yerine damada hediye edilen şey, herkesi hayrete düşürdü.

DAMADA ALIŞILMADIK TAKI

TIR şoförü Sefa Aksoy ve sevgilisi Şükran Aksu'nun hayatlarını birleştirdiği bu özel günde, herkesi şaşırtan bir sürpriz yaşandı. Gelin ve damadın mutlu günlerine tanıklık eden arkadaşları, damada yönelik alışılmadık bir hediyeyle geldi.

15 BİN LİRA DEĞERİNDE...

untitled-project.jpg

İçeri giren arkadaşlar, piyasa değeri yaklaşık 15 bin TL olan bir TIR lastiğini damadın ellerine takı olarak verdi. Kurdele ile süslenen lastiği görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN