Dünya bu kareyi konuşuyor! Dev yılanın içerisinden çıkan şey herkesi şoke etti... Görünce tüyleriniz diken diken olacak!

Dünya bu kareyi konuşuyor! Dev yılanın içerisinden çıkan şey herkesi şoke etti... Görünce tüyleriniz diken diken olacak!

Yaz ayları ile birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Paylaşılan son görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Dev yılanın içerisinden çıkan şey herkesi şoke etti. Görünce tüyleriniz diken diken olacak! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Gördüğünüz gibi kaçın, istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Aç karınlarını doyurmak için çevreye yayılan yılanlar bazen insan bölgesine girebilmekte. Gelen son görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Dev yılanın içerisinden çıkan şey herkesi şoke etti. Görünce tüyleriniz diken diken olacak! Böylesini hiç görmediniz! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Bu daha başlangıç, daha da gelecekler.

hghg-6.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Güney Afrika'dan paylaşılan son görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Görünce tüyleriniz diken diken olacak.

DÜNYA BU GÖRÜNTÜLERİ KONUŞUYOR

Zehirli yılanların ana vatanı olan Güney Afrika'da kaydedilen görüntüler herkesi korkuttu. Güney Afrika'daki toprak alanda bir kobra yılanının ölü olduğunu fark edenler acil olarak yılanın yanına gitti.

DEV YILANIN İÇERİSİNDEN ÖYLE BİR ŞEY ÇIKTI Kİ...

Yılanın karnındaki şişkinliği fark eden köylüler yılanın karnını deşti. O sırda içinden başka bir yılan daha çıktı. Uzmanlar yılanın kendi türünü yediği ve bundan dolayı öldüğünü söylüyor.

ghhghg-2023-06-04t101328-027.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI!

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar son dakika uyarısında bulundu. Bölge halkını saldırılara karşı uyaran yetkililer, havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha artacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN