Dünyanın en pahalı etini Erzurum'da yediler! 6 kişi 348 bin lira ödedi: Duyanlar az bile dedi

Dünyanın en pahalı etini Erzurum'da yediler! 6 kişi 348 bin lira ödedi: Duyanlar az bile dedi

Et yemek için siz ne kadar para öderdiniz? Erzurum'da 6 kişi bir oldu 348.000 TL para ödedi. Dünyanın gelmiş geçmiş en pahalı etinin tadına Erzurum'da baktılar. Duyanlar ise az bile yapmışlar dedi. İşte dünyanın en pahalı eti…

Et yemek için yola koyulan 6 kişinin sonu da hüsran oldu. Hiç kimsenin aklına gelmemişti ama yedikleri etin bedeli keşke yemeseydik dedirtti. Bir daha bu kadar pahalı et yemek isterler mi bilinmez…

6 KİŞİLİK HÜSRAN SOFRASI

Erzurum'da yola koyulan 6 vatandaş hiç beklenmedik bir sonla karşı karşıya kaldı. Avlanmak için Erzurum'un ormanlarında dolaşan 6 avcı karnımı doyurayım derken bir daha et yemeye tövbe etti.

Avladıkları koruma altındaki yaban keçisini mideye indiren 6 kişinin yediği keçi de midesine oturdu. Koruma altındaki hayvanların avlanmasının yasak olduğu bilinirken bu avcılar da avcılıktan bir haber keyif sürmek istedi. Erzurum'da koruma altındaki yaban keçisini yerken yakalanan vatandaşlara 347.754 TL para cezası kesildi. 2 lokma et yemek için tonla para ödeyen avcılar, 6 kişilik hüsran sofrasına da tövbe ettiler.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN