Düştü diye panik yapmayın, 12 bin TL'yi bulacak! Yılların uzmanı açıkladı: Bugünleri fırsat bilin

Düştü diye panik yapmayın, 12 bin TL'yi bulacak! Yılların uzmanı açıkladı: Bugünleri fırsat bilin

Düştü diyerek panik yapmayın! Rakam, 12 bin TL'yi bulacak! Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran açıkladı! Bu günleri fırsat bilin diyerek değerlendirdi...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, Ekol Tv'de borsadaki son gelişmeleri değerlendirdi. Başaran, borsanın mevcut yükselişinin normal olmadığını belirterek, sağlıklı bir düzeltme ile 12 bin seviyesine doğru ilerleyeceğini öne sürdü.

"BORSANIN 10 BİN 200'E KADAR DÜŞMESİ SAĞLIKLI BİR DURUM"

Borsa İstanbul'dan iki yeni endeks

Başaran, borsa yatırımcılarının borsanın her gün düzenli olarak artmasını beklememeleri gerektiğini ifade etti. "Borsada arada düşüşler olur, bunlar düzeltmedir, sağlıklıdır. Eskisi gibi yaklaşık 1 buçuk yıl önce borsamız 4 bin 500’dü" diyen Başaran, endeksin bu kadar hızlı artmasının normal olmadığını vurguladı. Başaran, borsanın zaman zaman düştüğünü ve bu düşüşlerin düzeltme olarak kabul edilmesi gerektiğini belirtti. "11 binden 10 bin 600’e kadar düşüş oldu. Bu da çok normal, sağlıklı. Hatta 10 bin 200’e kadar olması da gayet sağlıklı" ifadelerini kullandı.

12 BİN SEVİYESİNE DOĞRU GİDECEK

Hemen altınları alıp kuyumcuya koşmayın! Ünlü Ekonomist Mert Başaran ilk kez açıkladı

Başaran, borsadaki düşüşlerin panik yaratmaması gerektiğini belirtti ve yatırımcıları bu durumu fırsat olarak görmeye davet etti. "Bu düşüşlerde panik olup üzülmek değil borsamız bundan sonra 12 bine gidecek" diyen ünlü yatırım uzmanı, düşüşlerin küçük yatırımlar için fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. "O yüzden de düzeltme yapıyor diye sevinmek hatta düşüşlerde küçük paralarımızla değerlendirmek lazım. Böyle bir fırsat olarak görmek lazım" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN