Duyan Çanakkale’ye akın etti! Kilosu 250 liradan satılıyor! Denizden bereket yağdı

Duyan Çanakkale’ye akın etti! Kilosu 250 liradan satılıyor! Denizden bereket yağdı

Bu haberi duyanlar akın akın Çanakkale’ye gidiyor. Denizden yine bereket yağarken vatandaşlar koşa koşa almak için Çanakkale’ye akın ediyor. Üstelik kilosu 250 liradan satılıyor.

Çanakkale’nin denizine resmen bereket yağdı. Balıkçılar bayram ederken vatandaş ise koşa koşa soluğu orada aldılar. Üstelik hem kendisini hem fiyatını görenler şaşkınlık geçirdi. Duyanlar ise çoktan Çanakkale yolunu tuttular.

TAM 2 SAATTE 4 TANE

Serkan Kula , Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde zıpkını ile balık avlarken yakaladıkları karşısında şaşkına döndü. Kula, Saroz’da 4 tane kılıç balığı yakaladı. Balıkların 407 kilogram olduğu öğrenildi.

Tam iki saat teknesinde bulunan özel aparatlı zıpkını ile dolanan Kula, sabırlı bekleyişinin ardından 4 kılıç balığını vurdu.

BİR TANESİ 120 KG

Yakaladığı kılıç balıklarına ilişkin bilgi veren Kula, “Her bir balığın ağırlığı 90-120 kilogram civarında. Bereketli bir gündü. Vurduğum 4 balık 407 kilogram geldi. Bunları İstanbul’daki özel bir restorana göndereceğiz. Orada balık pastırması olacaklar. Balıkların şu anki kilogram fiyatı 250 lira” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN