Duyan Mardin, Hatay, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır’a akın etti

Duyan Mardin, Hatay, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır’a akın etti

Enflasyonla beraber kira fiyatları kat kat artarken Türkiye’nin en ucuz illeri de tek tek sıralandı. Büyükşehirlerde hayat pahalılığı kentten köye göçe zorladı. Ağrı, Kars, Iğdır, Ardahan, Mardin, Hatay ise durum çok farklı…Duyan valizini toplayıp oralara kaçıyor

Yaşanan ekonomik krizle beraber kira fiyatları yükselirken, kentten köye göç dalgası da başladı. Türkiye’de kira fiyatlarının en düşük olduğu iller açıklandı. Duyan valizini toplayıp oraya gidecek

Türkiye’nin konut fiyatlarındaki artış göz önüne alındığında, ülkedeki en ucuz şehirler belirlendi. Bu şehirlerde yaşamak diğer bölgelere göre daha ekonomik olabilir. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE’NİN EN UCUZ KİRALARI ORADA

Son dönemdeki hayat pahalılığıyla birlikte, en çok etkilenen alanlardan biri konut fiyatları oldu. Konut fiyatları hızla yükselirken, Türkiye’nin en ucuz şehirleri de açıklandı.

img-4897.jpeg

BU ŞEHİRLER ÇOK UCUZ

Doğu Anadolu’da Ağrı, Kars, Iğdır, Ardahan; Güneydoğu Anadolu’da Mardin, Batman, Şırnak, Siirt; Akdeniz’de Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye en uygun fiyatlı şehirler olarak belirlendi. İlk sıralarda ise Konya, Gaziantep ve Şanlıurfa yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN