Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden biri tutuklandı

Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden biri tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda 11 il enkaza dönmüştü. Depremlerde yıkılan binaların müteahhitleri için soruşturmalar devam ediyor. Kahramanmaraş'ta bulunan ve birçok vatandaşa mezar olan Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden Tevfik Tepebaşı tutuklandı. Soruşturma kapsamında A.D. isimli bir müteahhit daha 16 Şubat'ta tutuklanmıştı.

6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonucunda birçok il ağır bir şekilde etkilenirken resmi sayılara göre de 50 binden fazla vatandaş yaşamını yitirdi. Ortaya çıkan enkaz sonucunda birçok soruşturma başlatıldı. Soruşturmalar kapsamında da yıkılan yapıların müteahhitleri tutuklanıyor. Kahramanmaraş'ta, depremlerde yıkılan Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden Tevfik Tepebaşı tutuklandı. Sitede yıkılan bloklarda 250 vatandaşın yaşamını yitirdiği biliniyor.

POLİSE TESLİM OLDU

Cumhuriyet Başsavcılığınca yıkılan binalara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aranan Tepebaşı, polise teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tevfik Tepebaşı, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Depremlerde yıkılan binalara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden A.D. de 16 Şubat'ta tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN