Edirne'den girecek Sakarya'dan çıkacak! 5 gün boyunca vatandaşa hayatı zindan edecek

Edirne'den girecek Sakarya'dan çıkacak! 5 gün boyunca vatandaşa hayatı zindan edecek

Meteoroloji uzmanlarından uyarı o iller için geldi! Edirne'den bir girecek, Sakarya'ya kadar ulaşıp çıkacak! Vatandaşlara adeta hayatı zindan edecek! Tam 5 gün boyunca sürecek! Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, İstanbul...

Meteoroloji uzmanları Marmara bölgesi için uyarı verdi. Tarih vererek o gün kuvvetlenecek diyerek uyardı! Tam 5 gün boyunca etkisini sürdürecek. Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir...

MARMARA BÖLGESİ'NDE KUVVETLİ RÜZGAR

thumbs-b-c-fdaec9f3847c7bc45c44fa0905451143.jpg

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, X hesabından paylaşımda bulunarak Marmara bölgesinde kuvvetli rüzgarların etkili olacağını söyledi. Rüzgar, kimi zaman anlık olarak sert esecek. O tarihten itibaren etkisini arttıracak.

YARINDAN İTİBAREN KUVVETLİ RÜZGAR ETKİLİ OLACAK

opera-anlik-goruntu-2023-09-04-193522-www-mgm-gov-tr.png

Ökten, paylaşımında, "Marmara bölgesi Dikkat! Yarından itibaren rüzgarlar kuvvetleniyor. Rüzgarın anlık hamleleri sert olacak. Bu rüzgarlar 5 gün boyunca etkili esecek..." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN