EGM KPSS şartsız personel alımı yapacak! Başvurular için son gün: Lise mezunları hemen başvuru yapsın

EGM KPSS şartsız personel alımı yapacak! Başvurular için son gün: Lise mezunları hemen başvuru yapsın

Emniyet Genel Müdürlüğü iş arayan milyonların yüzünü güldürecek önemli bir açıklama yaptı. KPSS şartı olmadan EGM bünyesinde çalışabileceğiniz yeni kadrolar belli oldu. Lise mezunu olan herkes başvuru yapabilecek. İşte EGM Personel başvuru detayları…

Günümüzün en büyük problemi işsizlik olarak görülürken bu durumla mücadele eden milyonlarca kişiye umut ışığı Emniyet Genel Müdürlüğünden geldi. Lise mezunlarının başvuru yapabileceği KPSS şartsız personel alımları başladı. EGM bünyesinde yapılacak alımlar kapsamında adaylardan istenen şartlar hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte EGM Personel başvuru detayları…


BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılacak personel alımları için adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden tamamlayacak. Adaylardan KPSS şartı istenmediği belirtilirken başvuru için son tarihinde 5 Haziran 2023 oldu vurgulandı.

egm-personel.jpg


PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar için istenen başvuru şartları şu şekildedir:

  • 18-35 yaş aralığında olması,
  • En az lise mezunu olması,
  • Liselerin yiyecek içecek hizmetleri mutfak alanından mezun olması,
  • Alanında 4 yıl mesleki deneyim veya tecrübe sahibi olmak ve bunu SGK döküm raporuyla kanıtlaması,
  • Erkek adayların askerlik görevini tamamlaması ya da askerlikle ilişiğinin bulunmaması,
  • Çalışmaya engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,

kamu-personel-alimi.jpg

SON GÜN 5 HAZİRAN

EGM bünyesinde yapılacak personel alımları için başvuruda bulunacak adayların 5 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerinin tamamlanması gerekiyor. Başvuruda bulunacak adaylar başvuru işlemlerine İŞKUR üzerinden tamamlayacak.


Iş arayan milyonlarca vatandaşa umut ışığı olan personel alımları devam ederken adayların başvuru tarihini kaçırmaması gerektiğinin altı çizildi. Lise mezunu olan vatandaşların başvuru yapabileceği aktarılırken adaylardan KPSS şartı istenmediğinin de altı çizildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN