Ekmeğe 2,5 TL zam geldi! Vatandaş kara kara düşünmeye başladı! Ekmek parası kazanmak için daha çok çalışma…

Ekmeğe 2,5 TL zam geldi! Vatandaş kara kara düşünmeye başladı! Ekmek parası kazanmak için daha çok çalışma…

Son günlerin en tartışmalı konuları arasında yer alan ekmek fiyatları vatandaşın cebini yakıyor. Şehirlerden gelen peş peşe zam haberlerinin ardından o şehirde ekmek fiyatlarına 2,5 TL zam geldi duyuruldu. Ekmek parası diye çıkan vatandaş daha çok çalışmak zorunda kalacak. İşte tüm detaylar…

Samsun'da yaşayan vatandaşlar ekmek zamlarının ardından kara kara düşünmeye başladı. Samsun'un Çarşamba ilçesinde ekmek fiyatları güncellenirken 250 gram ekmeğin fiyatına 2,5 TL zam yapıldı. Yapılan ekmek zamlarının ardından vatandaşlar güncel ekmek fiyatlarını da araştırmaya başladı. İşte tüm detaylar…

EKMEĞİ 2,5 TL ZAM

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan vatandaşlar artık 250 gram ekmek için 10 TL ödeyecek. Samsun merkezde yapılan ekmek zammının ardından Çarşamba ilçesinde de ekmek fiyatları güncellendi. 2,5 TL'lik zammın ardından ekmeğin gramajına 20 gram daha eklendi.

ekmek-2.jpg

EKMEK FİYATLARI BELLİ OLDU

Asgari ücret artışlarının ardından benzin ve motorin fiyatlarına gelen zamlarda ekmek fiyatlarını etkileyen kalemler arasında yer alıyor. Fırıncılardan gelen zam talebi üzerine Çarşamba Fırıncılar Odası 7,5 TL'den satılan 230 gram ekmeğin gramajını 250 grama yükselterek fiyatını 10 TL'ye yükseltti. Yapılan zammın ardından 27 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak ekmek fiyatları açıklandı.

  • 250 gram ekmek için 10 TL,
  • 500 gram ekmek için 20 TL,
  • 750 gram ekmek için 30 TL,
  • 1000 gram ekmek içinde 40 TL ödeme yapılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN