Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı ağır konuştu: Ekmekle doyan toplumlar kötü yönetilir

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın katıldığı bir canlı yayında yaptığı konuşması tepki çekti. Kolivar, "Ekmek aptal toplumların temel maddesidir. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor." dedi.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın Habertürk yayınında ağır açıklamalarda bulundu. "Ekmek aptal toplumların gıda maddesidir" diyen Kolivar'ın açıklamaları tepki çekti.

Kolivar'ın konuşması şöyle;

Ekmeği temel gıda maddesi sayıyorsunuz ama ben saymıyorum. Ekmek aptal toplumların temel maddesidir. Bu bilimsel bir şey. Ben ezberden konuşmuyorum. Bizde kişi başı tüketim 210 kilo, İsveç ve Norveç gibi ülkelerde 45-50 kilogram. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN